frezia
Fzs kezdknek videval
     
.
     

HZI STIK

     

SAJTOS TELEK

     

Sav-bzis egyensly

     

CANDIDSOKNAK !

     
.
     
     
.
Felhasznlnv:

Jelsz:
SgSg
Elfelejtettem a jelszt
     
Nemzetek sajtos konyhja

Amerikai sajtos marha steak

marhahs

80 dkg

tej

1 dl

zsemle

1 db

liszt

3 dkg

olaj

1 dl

tejszn

2 dl

Pannnia sajt

12 db

gymbr

 

oregn

 

rlt bors, s

 

Elksztse:
A sovny marhahst finom trcsn keresztl ktszer ledarljuk. Hozzntjk a tejet s sszedolgozzuk. Belekeverjk az ztatott s jl kicsavart zsemlt. Sval, rlt borssal, reszelt gymbrrel, oregnval fszerezzk. Egyforma nagysg pogcskat formlunk belle. Liszttel sszekevert zsemlemorzsba forgatjuk, majd kevs forr olajban kistjk. Ezutn az olajba ntjk a tejsznt, beleszrjuk a reszelt Pannnia sajtot s megszzuk. A kislt pogcskat sorban visszahelyezzk s fedvel letakarva nhny percig gyenge tzn proljuk. Sajt mrtsval lentve tlaljuk, trt burgonyt vagy prolt rizst adunk mell.

 

Amerikai sajtos melegszendvics bacon szalonnval

Pannnia sajt

15 dkg

tejfl

1 dl

tojssrgja

1 db

kenyr

8 szelet

bacon szalonna

15 dkg

olaj

3 cl

pirospaprika

 

s

 

Elksztse:
A lereszelt sajtot a tejfllel, sval, kevs pirospaprikval egy lbasba tesszk s gyenge tzn, folytonos keverssel sr ppp fzzk. A tzrl levve belekeverjk a tojssrgjt. A kenyrszeleteket megpirtjuk, majd az elksztett sajtkrmmel megkenjk. A hajszlvkonyra szeletelt bacon szalonnt egy kevs olajban kiss megstjk. Mindegyik sajtos kenyrre tesznk belle. Forr stbe tesszk s 1-2 perc alatt jl tmelegtjk.

 

Amerikai sajtos-gymlcss pulykamell toaston

pulykamell

40 dkg

vaj

8 dkg

liszt

3 dkg

Pirts kenyr

4 szelet

anansz

4 karika

Pannnia sajt

10 dkg

gymbr

 

rlt fehr bors, s

 

Elksztse:
A pulykamellbl ngy egyforma szeletet vgunk, kiss kiverjk, megszzuk, meghintjk egy kevs rlt fehr borssal s lisztbe mrtjuk. Serpenyben vajat hevtnk s megstjk benne a hsszeleteket. A pirts kenyereket vkonyan megkenjk vajjal, rhelyezzk a hst, meghintjk reszelt gymbrrel, majd a tetejre tesznk egy-egy ananszkarikt. Mindegyik kenyrszeletet bebortjuk egy-egy sajtszelettel s a stben addig stjk, amg a sajt megolvad a tetejn.


Angol sajtpogcsa

zsemlemorzsa

30 dkg

Pannnia sajt

25 dkg

vaj

15 dkg

tojssrgja

6 db

olaj

2 dl

pirospaprika

 

gymbr

 

s

 

Elksztse:
25 dkg szitlt zsemlemorzst 20 dkg reszelt Pannnia sajttal, vajjal s 4 db tojssrgjval jl sszekevernk. Sval, reszelt gymbrrel, egy kevs desnemes pirospaprikval fszerezzk s jl sszedolgozzuk. Ezutn lapos korongokat formlunk belle. Elhabart tojssrgjban s zsemlemorzsban megforgatjuk, forr olajban megstjk. Mindegyik pogcsa tetejre reszelt Pannnia sajtot tesznk s elmelegtett stbe tve egy-kt perc alatt rstjk. Frissen, forrn knljuk.

 

Avignoni fstlt sajtos kposzts felfjt

fejes kposzta

1 kg

Karavn sajt

20 dkg

tojs

4 db

vaj

12 dkg

liszt

10 dkg

tejfl

2 dl

rlt bors, s

 

Elksztse:
A kls leveleitl megtiszttott fejes kposzta torzsjt eltvoltjuk s ss vzben puhra fzzk. A fzvzbl kivesszk, jl lecsurgatjuk s ttrjk, vagy turmixgppel ppestjk. Az ttrt kposztt kevertlba tesszk, hozzkeverjk a tojsok srgjt, 8 dkg olvasztott vajat, 8 dkg lisztet s 5 dkg reszelt Karavn sajtot. Sval, rlt borssal zestjk s jl sszekeverjk. Vgl vatosan hozzadjuk a tojshabot. Megfelel nagysg formt kikennk vajjal, megszrjuk liszttel s az elksztett keverkkel hromnegyedig megtltjk. A formt vzzel telt ednybe lltjuk s lefedve kb. 50 percig gzljk a stben. Amikor elkszlt, tlra bortjuk, olvasztott vajjal s tejfllel lentjk s meghintjk a megmaradt reszelt sajttal.

 

Bzeli szalonns sajtleves

csszrszalonna

10 dkg

zsr

3 dkg

liszt

4 dkg

hsleveskocka

2 db

vrshagyma

10 dkg

zldpetrezselyem

2 cs.

vrsbor

3 dl

Karavn sajt

12 dkg

rlt fehr bors, s

 

Elksztse:
A csszrszalonnt apr kockkra vgjuk s kevs zsron megpirtjuk. Szrkanllal kiemeljk a szalonnakockkat, a vissza-maradt zsrban elkeverjk a lisztet s vilgos rntst ksztnk. A hsleveskockkat 8 dl vzzel felengedjk, beletesszk az apr kockkra vgott vrshagymt, a zldpetrezselyem felt, majd 15-20 percig forraljuk. Ezutn a rntssal besrtjk s 4-5 percig tovbb fzzk. Finom szrn keresztl tszrjk, ismt felforraljuk, belekeverjk a pirtott csszrszalonnt, a zldpetrezselyem msik felt s a vrsbort. Sval, rlt fehr borssal zestjk. A reszelt Karavn sajtot kzvetlenl tlals eltt keverjk a forr levesbe.


Belga rakott csirke

burgonya

80 dkg

vaj

5 dkg

csirke

1,2 kg

paradicsom

20 dkg

zldpetrezselyem

1 cs.

hsleves

2-3 dl

Pannnia sajt

15 dkg

tejszn

1 dl

rlt fehr bors, s

 

Elksztse:
Ennek az telnek az a klnlegessge, hogy minden anyagot nyersen tesznk az ednybe, lgmentesen lezrjuk, gy az zek, aromk megmaradnak s klnlegesen j z telt nyernk. Egy tzll tlat alaposan kikennk vajjal, majd az aljra egy sor burgonyakarikt rakunk. Erre szrjuk a vkony szeletekre vgott prhagymt. Kiss megszzuk, kevs rlt fehr borssal meghintjk. Ezutn a beszott csirkedarabok jnnek, amelyekre ismt burgonyakarikkat tesznk. Karikkra szelt paradicsom s aprra vgott zldpetrezselyem kvetkezik, majd ismt csirke s prhagyma. Vgl burgonyval zrjuk a sort, amelyre vajdarabkkat tesznk. Rntjk a hslevest, aluflival lezrjuk s kzepes hmrsklet stben kb. 1 rt proljuk. Ezutn a flit eltvoltjuk, gazdagon meghintjk reszelt Pannnia sajttal s meglocsoljuk egy kevs tejsznnel. Visszatesszk a forr stbe s addig stjk, ameddig a sajt teljesen megolvad a tetejn.

 

Bolognai spagetti

spagetti

40 dkg

vaj

8 dkg

fstlt szalonna

5 dkg

zeller

10 dkg

srgarpa

10 dkg

marhahs

20 dkg

fstlt kolbsz

15 dkg

vrshagyma

10 dkg

fokhagyma

2 gerezd

zldpetrezselyem

1/2 cs.

paradicsompr

15 dkg

Pannnia sajt

15 dkg

kakukkf

 

rlt bors, s

 

Elksztse:
A spagettit kifzzk, leszrjk s kevs olvasztott vajjal sszekeverjk. A fstlt szalonnt, a zellert s a srgarpt apr kockra vgjuk. A sovny marhahst s a fstlt kolbszt kislyuk darln ledarljuk. A fstlt szalonnt vegesre pirtjuk, majd a felaprtott vrshagymval s 4-5 dkg vajjal tovbb stjk. Beletesszk az sszevgott zldsgeket s a zzott fokhagymt, nhny percig egytt pirtjuk, majd belekeverjk a darlt kolbszt s a marhahst. Sval, rlt borssal, aprra vgott zldpetrezselyemmel, kakukkfvel fszerezzk. Amikor a hs puhra proldott, hozzadjuk a paradicsomprt s gyakori kevers mellett, mrskelt tzn kszre fzzk. Kzben a spagettit a stben jl tforrstjuk. Amikor mr j meleg, egy tlra ntjk s a tetejre halmozzuk a paradicsomos ragut. Gazdagon megszrjuk reszelt Pannnia sajttal s azonnal tlaljuk.


Fond finom fszerekkel

 

vaj

5 dkg

kmnyes reszelt Pannnia sajt

25 dkg

vrshagyma

8 dkg

fehrbor

2 dl

gomba

25 dkg

rlt bors, s

 

zldpetrezselyem

1 cs.

 

 

liszt

2 dkg

 

 

tejszn

2 dl

 

 

Elksztse:
Egy serpenyben vajat olvasztunk s beletesszk a finomra vgott vrshagymt. vegesre pirtjuk, ezutn hozzadjuk a megtiszttott, megmosott s vkonyra szeletelt gombt. Ers tzn megpirtjuk. Sval, rlt borssal, aprra vgott zldpetrezselyemmel fszerezzk. Amikor a gomba megpirult, a liszttel meghintjk, elkeverjk, rvid ideig tovbb stjk, majd hozzntjk a tejsznt. Simra, sr mrtss keverjk. Amikor felforrt, beletesszk a kmnyes reszelt sajtot s belentjk a bort. Mrskelt tzn addig fzzk, amg a sajt megolvad. ttrjk, belentjk a fond ednybe, s folyamatosan melegtve tlaljuk. A mrtogatshoz kis kockkra vgott friss francia kenyeret knlunk.

 

Francia tlttt paprika

zldpaprika

8 db

sertshs

30 dkg

vrshagyma

5 dkg

tojs

1 db

Tojs srga

1 db

zldpetrezselyem

1 csom

zsemlemorzsa

5 dkg

vaj

4 dkg

tejfl

2 dl

Pannnia sajt

16 dkg

s, trtt bors

 

Elksztse:
A megmosott zldpaprikt flbe vgjuk, maghzt eltvoltjuk, majd forrsban lv vzbe tesszk s nhny msodperc alatt leforrzzuk.
A sovny sertshst sszekeverjk a finomra vgott vrshagymval. Serpenybe tesszk s lland kevers kzben kiss lepirtjuk. Amikor kihlt, beletesznk 1 db tojst, sval, trtt borssal, finomra vgott zldpetrezselyemmel zestjk. Hozzadjuk a zsemlemorzst s jl sszekeverjk s ezzel a paprikt megtltjk. Tepsit vagy tzll tlat vajjal kikennk, a tlttt paprikkat sorban belehelyezzk.
A tejflt a tojssrgjval simra keverjk, gyengn megszzuk s a paprikkra ntjk. A paprikkat egy-egy sajtszelettel bebortjuk, kevs olvasztott vajjal meglocsoljuk s kzepes hmrsklet stbe tve kszre stjk.

 

Fstlt sajttal slt veronai burgonyagombc

burgonya

40 dkg

liszt

20 dkg

tojssrgja

3 db

Karavn sajt

20 dkg

vaj

3 dkg

paradicsompr

5 dkg

tejfl

3 dl

oregn

 

rlt fehr bors, s

 

Elksztse:
A megtiszttott s kockkra vgott burgonyt ss vzben megfzzk, leszrjk s ttrjk. Elkeverjk a liszttel, a tojsok srgjval s a lereszelt sajt negyedrszvel. Sval, rlt fehr borssal s oregnval fszerezzk. Ezutn sszegyrjuk, vizes kzzel di nagysg gombcokat formlunk belle s b, forrsban lv vzbe tesszk. Amikor feljnnek a vz tetejre, szrkanllal kiszedjk s jl lecspgtetjk ket. Egy tzll tlat kivajazunk, beletesszk a gombcokat, lentjk a paradicsomprvel elkevert tejfllel, megszrjuk a maradk reszelt Karavn sajttal, majd elmelegtett stben 10-15 percig stjk. Melegen tlaljuk.


Gratenrozott pacal olaszosan

pacal

1 kg

olaj

5 cl

vaj

4 dkg

vrshagyma

20 dkg

paradicsompr

5 dkg

Pannnia sajt

20 dkg

fokhagyma

2 gerezd dkg

zsemlemorzsa

3 dkg

pirospaprika, rlt bors

 

rlt kmny

 

majornna, s

 

Elksztse:
A pacalt b, ss vzben puhra fzzk. Amikor lehlt, kockkra vgjuk s egy lbasba tesszk. Kln ednyben olajat hevtnk, megpirtjuk benne az sszevgott vrshagymt, hozzkeverjk a paradicsomprt, majd megszrjuk pirospaprikval s azonnal felengedjk kb. 2 dl vzzel. Sval, rlt kmny-maggal, rlt borssal, majornnval s zzott fokhagymval zestjk. Amikor felforrt, rntjk a pacalra s fedvel letakarva addig proljuk, ameddig elf a leve. Ezutn a tetejt bven meghintjk reszelt sajttal s kevs zsemlemorzsval, meglocsoljuk olvasztott vajjal s forr stben pirosra stjk.

 

Karavn fond

fokhagyma

3 gerezd

Karavn sajt

50 dkg

liszt

6 dkg

fehrbor

3 dl

citrom

1 db

cseresznyeplinka

8 cl

szerecsendi

 

rlt bors, s

 

Elksztse:
A serpenyt fokhagymval jl bedrzsljk. Beletesszk a lereszelt Karavn sajtot, megszrjuk egy kevs liszttel, elkeverjk, majd rntjk a szraz fehrbort s a citromlevet. Takark lngon, gyakori kevers mellett felfzzk. rlt borssal, reszelt szerecsendival fszerezzk s hozzntjk a cseresznyeplinkt. sszekeverjk s mr csak 1-2 percig forraljuk. Rozskenyeret adunk hozz.

 

Lasagna verde

zld tszta

30 dkg

olaj

6 cl

vrshagyma

12 dkg

paradicsompr

5 dkg

fehr bor

2 dl

zldpetrezselyem

1 cs.

tejfl

2 dl

Pannnia sajt

20 dkg

kakukkf

 

bazsalikom, s

 

Elksztse:
A laskra tpdelt zld tsztt ss vzben kifzzk. Az aprra vgott vrshagymt az olajban vegesre pirtjuk, hozzadjuk a paradicsomprt, jl elkeverjk, majd a fehr borral felengedjk. Kakukkfvel, bazsalikommal, aprra vgott zldpetrezselyemmel fszerezzk s megszzuk. Amikor a fszeres paradicsom felforrt, beletesszk a sovny darlt sertshst s fedvel letakarva puhra proljuk. Prols kzben, ha szksges, kevs fehr bort ntnk hozz. Amikor a hs teljesen puhra proldott, a kiftt tsztval rtegezve egy vajjal kikent tzll tlba tesszk. Tetejt tejfllel meglocsoljuk s a reszelt sajt felvel megszrjuk. Kzepes h-mrsklet stben megstjk. Tlalskor a maradk reszelt sajtot kln tlban knljuk.


Lyoni prolt hagyms sertsborda sajttal

sertskaraj

50 dkg

liszt

4 dkg

vaj

10 dkg

burgonya

80 dkg

olaj

2 dl

prhagyma

20 dkg

zldpetrezselyem

1 cs.

hsleves

1 dl

Pannnia sajt

15 dkg

borsikaf, s

 

Elksztse:
A sertskarajbl levgott ngy szelet hst kiverjk, megszzuk s mindkt oldalt lisztbe mrtjuk. Forr vajba tve kistjk. A megtiszttott burgonyt vkony karikkra vgjuk, majd b, forr olajba tesszk, de nem stjk meg egszen, csupn annyira, hogy a burgonya veges maradjon. Ekkor az olajbl kiszedjk s jl lecsepegtetjk. A prhagymt vkony karikkra vgjuk. Serpenyben vajat hevtnk, ebben a hagymt megfonnyasztjuk. Egy tzll ednyt kivajazunk, szttertjk benne a burgonya felt. Erre helyezzk a megslt hsszeleteket, majd betakarjuk a hagymval s a burgonya megmaradt rszvel. Megszrjuk aprra vgott zldpetrezselyemmel s borsikafvel. Kb. 1 dl hslevest ntnk r s az egszet befedjk a hajszlvkonyra szeletelt Pannnia sajttal. 3-4 dkg olvasztott vajjal megntzzk s fedvel, vagy aluflival letakarva kzepesen meleg stbe tesszk. Amikor a levt elftte, a fedt levesszk s addig stjk, amg a teteje szpen megpirul. zls szerint tlalhatjuk csemege uborkval, vagy prolt kposztval.

 

Milni habos sajtgaluska

tej

3 dl

vaj

3 dkg

liszt

10 dkg

tojs

6 db

Pannnia sajt

20 dkg

tejfl

1/2 dl

zsemlemorzsa

3 dkg

szerecsendi

 

s

 

Elksztse:
A tejet a vajjal felforraljuk, forrs kzben hozzkeverjk a lisztet. Addig fzzk, amg a massza az edny faltl elvlik. Ezutn levesszk a tzrl s hozzadunk 3 db egsz tojst. Megszzuk, reszelt szerecsendival fszerezzk, majd belekevernk 8 dkg reszelt Pannnia sajtot. A tsztbl forr, lobog, enyhn ss vzbe galuskkat szaggatunk, 2-3 perc fzs utn leszrjk, lebltjk s lecsepegtetjk. Ezutn sszekeverjk a tejfllel s 3 db tojssrgjval, majd a habb vert tojsfehrjt is hozzadjuk. Kivajazott, zsemlemorzsval meghintett tzll tlba tesszk s nem tl forr stben vilgosbarnra stjk. Amikor elkszlt, megszrjuk a maradk reszelt sajttal. Azonnal tlaljuk.


Montenegri rakott hsos makarni

makarni

20 dkg

marhahs

12 dkg

sertshs

12 dkg

olaj

8 cl

vrshagyma

15 dkg

Karavn sajt

20 dkg

tejfl

3 dl

pirospaprika

 

oregn

 

rlt bors, s

 

Elksztse:
A makarnit ss vzben kifzzk s leszrjk. A marhahst s a sertshst kln-kln ledarljuk. Az aprra vgott vrshagymt olajban vegesre pirtjuk, rtesszk a ledarlt marhahst, megszzuk, meghintjk rlt borssal, oregnval, pirospaprikval s folytonos kevers mellett nhny percig pirtjuk, majd egy kevs vzzel felengedve, fed alatt proljuk. Amikor a marhahs puhulni kezd, hozzadjuk a darlt serts-hst s letakarva mindkettt kszre proljuk. Egy olajjal kikent tzll tl aljra ftt makarnit tesznk, erre egy rteg hs kerl. Minden rteg tetejre reszelt fstlt sajtot szrunk. A rtegezst addig folytatjuk, ameddig minden hozzval elfogy. A rakottas tetejt gazdagon meglocsoljuk tejfllel s megszrjuk reszelt sajttal. Kzepes hmrsklet stben megstjk.

 

Nmet sajtos rntotta

burgonya

50 dkg

zldpetrezselyem

1/2 cs.

vaj

6 dkg

tojs

8 db

pirospaprika

2 g

Pannnia sajt

15 dkg

s

 

Elksztse:
A burgonyt megtiszttjuk, megmossuk s egyforma nagysg kis kockkra vgjuk. Ss vzben fni tesszk, de gyeljnk arra, hogy ne fjn tl puhra. Leszrjk s serpenybe tve forr, zldpetrezselymes vajban megforgatjuk. Az egsz tojsokat megszzuk, kevs pirospaprikval fszerezzk s jl elhabarjuk. Rntjk a burgonyra, s csak addig stjk, amg a tojs lgy marad. Gazdagon meghintjk reszelt sajttal s mg 1-2 percre a forr stbe toljuk. zls szerint fejes saltt, paradicsomsaltt vagy paprikasaltt knlunk mell.

 

Pannnia fond

fehrbor

2 dl

fokhagyma

3 gerezd

tojs

6 db

vaj

6 dkg

reszelt

25 dkg

Pannnia sajt

 

rlt fehr bors, s

 

Elksztse:
A szraz fehrbort egy kis ednybe ntjk, beletesszk az sszezzott fokhagymt, megmelegtjk, de nem forraljuk fel. A tzrl levve kihtjk s tszrjk. Egy serpenybe tesszk a tojsokat, hozzadjuk az olvasztott vajat s a lereszelt Pannnia sajtot, sval, rlt fehr borssal zestjk, hozzntjk a leszrt bort s jl elkeverjk. Takarklngon, gyakori kevers mellett addig fzzk, amg krmsrsg lesz. Abban az ednyben helyezzk asztalra, amelyben ksztettk. Pirtott kenyeret adunk mell.


Rozmaringos Pannnia fond

paradicsom ivl

4 dl

kmnyes reszelt Pannnia sajt

30 dkg

liszt

3 dkg

tejszn

1 dl

rozmaring

 

rlt kmnymag, s

 

Elksztse:
Egy zomncozott ednyben a paradicsom ivlevelet felmelegtjk, de nem forraljuk fel. Beletesszk a rozmaringot s az rlt kmnymagot. A kmnyes reszelt Pannnia sajtot kevs liszttel sszekeverjk s folytonos kevers mellett beleszrjuk a paradicsomlbe. Addig hevtjk, ameddig a sajt megolvad s az ivl mrts srsgre f. Belekeverjk a tejsznt, megszzuk, s amikor jl tforrsodott, tntjk a fond ednybe. Karikkra szeletelt ftt burgonyt adunk mell.

 

Sajttal tlttt borjszegy olaszosan

borjszegy

1,5 kg

parajlevl

1 kg

zsemlemorzsa

15 dkg

tojs

5 db

Pannnia sajt

20 dkg

fokhagyma

2 gerezd

csontleves

1 l

rlt fehr bors, s

 

Elksztse:
A kicsontozott borjszegyet les, vkony pengj kssel felszrjuk, gy, hogy vgig tlthet legyen. A hs lees rszeit ledarljuk, megszzuk s llni hagyjuk. A friss parajleveleket megtiszttjuk, megmossuk s aprra sszevgjuk. Kevertlba tesszk, hozzadjuk az tszitlt zsemle-morzst, a tojst, a flretett, ledarlt borjhst s a reszelt Pannnia sajtot. Sval, rlt fehr borssal, zzott fokhagymval zestjk s sszedolgozzuk. Az elksztett borjszegyet a f-szeres tltelkkel megtltjk, klsejt megszzuk s a nylst szorosan bevarrjuk. Lbasba tesszk s annyi csontlevest ntnk r, hogy ellepje. Gyenge tzn, fedvel letakarva, a szegy nagysgtl fggen 1-1,5 rn keresztl proljuk. Amikor a hs megpuhult, kiemeljk s rcsra helyezve jl lecsepegtetjk. Kt vgdeszka kz helyezzk s slyt tesznk r. Szobahmrskletre htjk, majd htszekrnyben tovbb dermesztjk. Amikor szeletelhet llapotra dermedt, felszeleteljk. Hidegen, klnbz idnysaltkkal knljuk.

 

 


Tlttt kellevelek cseh mdra

sertshs

50 dkg

fstlt szalonna

10 dkg

zsr

5 dkg

vrshagyma

5 dkg

zldpetrezselyem

1 cs.

zsemlemorzsa

5 dkg

tojs

3 db

kelkposzta

1 kg

srgarpa

10 dkg

fehrrp

     

Kedves Csokoládé kedvelõk! Segítségeteket kérném a kérdõívem kitöltéséhez! Témája a CSOKOLÁDÉ MÁRKÁK! Köszön    *****    Homlokzati hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati hõszigetelését!    *****    * Beugrós munkavállalók éjjel-nappal. * Beugrós munkavállalók éjjel-nappal. * Beugrós munkavállalók éjjel-nappal. *    *****    Elindult a Játék határok nélkül rajongói oldal! Ha te is szeretted a '90-es évek népszerû mûsorát, nézz be ide!    *****    Megjelent a Nintendo Switch 2 és a Mario Kart World! Ennek örömére megújítottam a Hungarian Super Mario Fan Club oldalt.    *****    Homlokzati hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168    *****    A PlayStation 3 átmeneti fiaskója után a PlayStation 4 ismét sikersztori volt. Ha kíváncsi vagy a történetére, katt ide!    *****    A Bakuten!! az egyik leginkább alulértékelt sportanime. Egyedi, mégis csodálatos alkotásról van szó. Itt olvashatsz róla    *****    A PlayStation 3-ra jelentõsen felborultak az erõviszonyok a konzolpiacon. Ha érdekel a PS3 története, akkor kattints ide    *****    Új mese a Mesetárban! Téged is vár, gyere bátran! Mese, mese, meskete - ha nem hiszed, nézz bele!    *****    Az Anya, ha mûvész - Beszélgetés Hernádi Judittal és lányával, Tarján Zsófival - 2025.05.08-án 18:00 -Corinthia Budapest    *****    ✨ Egy receptes gyûjtemény, ahol a lélek is helyet kapott – ismerd meg a „Megóvlak” címû írást!    *****    Hímes tojás, nyuszipár, téged vár a Mesetár! Kukkants be hozzánk!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168    *****    Nagyon ütõs volt a Nintendo Switch 2 Direct! Elemzést a látottakról pedig itt olvashatsz!    *****    Elkészítem születési horoszkópod és ajándék 3 éves elõrejelzésed. Utána szóban minden kérdésedet megbeszéljük! Kattints    *****    Könyves oldal - egy jó könyv, elrepít bárhová - Könyves oldal    *****    20 éve jelent meg a Nintendo DS! Emlékezzünk meg ról, hisz olyan sok szép perccel ajándékozott meg minket a játékaival!    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!