frezia
Fzs kezdknek videval
     
.
     

HZI STIK

     

SAJTOS TELEK

     

Sav-bzis egyensly

     

CANDIDSOKNAK !

     
.
     
     
.
Felhasznlnv:

Jelsz:
SgSg
Elfelejtettem a jelszt
     
Sajtos hsok

Ananszos sajtkrmmel tlttt csirkemell tekercs

natr Medve tmls sajt

20 dkg

csirkemell fil

4 db

ananszbeftt

10 dkg

pritamin paprika

1 db

Petrezselyem zld

1 cs.

liszt

10 dkg

tojs

3 db

zsemlemorzsa

20 dkg

olaj

 

rlt fehr bors, s

 

Elksztse:
A csirkemell filket flia alatt kiverjk, sval, borssal zestjk s flretesszk. A natr tmls sajtot kis kockkra vgott anansszal, paprikval s finomra vgott petrezselyem zlddel sszekeverjk. Az ananszos sajtkrmmel a csirkemell filket megkenjk, felgngyljk s hstvel megtzzk. Lisztbe, felvert tojsba s zsemlemorzsba forgatjuk. B, forr olajban aranysrgra stjk, majd a hstket eltvoltjuk. Burgonyaprvel s margarinon prolt zldsgekkel tlaljuk.

 

Borjhs rizott

borjhs

50 dkg

zsr

10 dkg

vrshagyma

5 dkg

rizs

25 dkg

gomba

10 dkg

zldpetrezselyem

1 cs.

zldbors

10 dkg

Pannnia sajt

15 dkg

rlt bors, s

 

Elksztse:
A borjhst a prkltnl szoksosnl kisebb kockkra vgjuk. A finomra vgott vrshagymt a felhevtett zsrban aranysrgra pirtjuk , beletesszk a hst, sval, rlt borssal zestjk s fedvel letakarva, mindig csak kevs vizet alntve proljuk. Kzben egy msik ednyben a megmosott s lecsurgatott rizst kevs zsron jl tforrstjuk. Hozzkeverjk a megtiszttott, megmosott, vkony szeletekre vgott gombt s az aprra vgott zldpetrezselymet, majd az egszet hozzadjuk a flpuhra proldott, zsrjra pirult borjhshoz. sszekeverjk s forr vzzel felengedjk. A vz a rizs mennyisgnek a duplja legyen. Lefedjk s forr stben megstjk. Amikor elkszlt, hozzkeverjk a kln megfztt zld-borst s a lereszelt Pannnia sajt felt. A borjhs rizottt csszbe nyomkodjuk s gy bortjuk tlra. Tetejre szrjuk a maradk reszelt sajtot, kln tlban paradicsommrtst knlunk hozz.

 

Borjszelet Dubarry mdra

borjcomb

60 dkg

szerecsendi

vaj

8 dkg

rlt fehr bors, s

liszt

10 dkg

 

kelvirg

70 dkg

 

tej

5 dl

 

tojssrgja

1 db

 

tejszn

1 dl

 

Pannnia sajt

15 dkg

 

Elksztse:
A borjcombbl ngy egyforma szeletet vgunk, kiss kiverjk, megszzuk. Mindkt oldalt lisztbe mrtva kevs forr zsrban megstjk s egy kivajazott tepsibe helyezzk. A megtiszttott, megmosott kelvirgot enyhn ss vzben puhra fzzk. Leszrjk, jl lecsepegtetjk s lehtjk. Mindegyik hsszelet tetejre egy-egy kelvirg halmot tesznk. Kzben elksztjk a gratin mrtst. Vilgos vajas rntst ksztnk 5 dkg vajbl s ugyanennyi lisztbl. Felengedjk a forr tejjel s habvervel sr mrtss keverjk. Sval, reszelt szerecsendival s rlt fehr borssal fszerezzk. A tzrl levve hozzkeverjk a tojssrgjval elkevert tejsznt s a lereszelt Pannnia sajt felt. A hsra helyezett kelvirgot a mrtssal lentjk, tetejt megszrjuk a maradk reszelt sajttal s forr stben megstjk.

Cspspapriks Medve sajttal rakott hsos makarni

makarni

40 dkg

vaj

5 dkg

zsr

5 dkg

vrshagyma

10 dkg

darlt sertshs

30 dkg

Cspspapriks Medve sajt

15 dkg

tejfl

2 dl

pirospaprika

 

rlt bors, s

 

Elksztse:
A makarnit ss vzben kifzzk, leszrjk, lecsepegtetjk s kevs olvasztott vajjal sszekeverjk. Az aprra vgott vrshagymt zsrban vegesre pirtjuk, beletesszk a darlt sertshst, majd egy kevs vizet alntve gyorsan elkeverjk. Sval, pirospaprikval s rlt borssal fszerezzk. Fedvel letakarva puhra proljuk. Egy mly tzll tlat kivajazunk, belentjk a makarni felt, rtesszk az apr kockkra vgott csppapriks Medve sajt felt s a darlt hst. Ismt sajt, vgl makarni kvetkezik. Tetejt lentjk a tejfllel s kzp meleg stben megstjk.

 

Fszeres aprpecsenye sajtos rizsgombccal

szzpecsenye

50 dkg

zsr

5 dkg

vrshagyma

15 dkg

fokhagyma

2 gerezd

gomba

15 dkg

zldpetrezselyem

1 cs.

liszt

3 dkg

rizs

20 dkg

olaj

3 dl

paradicsompr

4 dkg

Reszelt Pannnia sajt

12 dkg

zsemlemorzsa

10 dkg

rlt bors, s

 

Elksztse:
A szzpecsenyt ceruza vastagsg cskokra vgjuk. Serpenyben zsrt hevtnk, a finomra vgott vrshagymt vegesre pirtjuk, hozzadjuk a zzott fokhagymt s a hst. Sval, rlt borssal fszerezzk s ers tzn pirtjuk. Amikor a hs flig puha, beletesszk a vkony szeletekre vgott gombt, a vgott zldpetrezselymet s egytt tovbb pirtjuk. Liszttel megszrjuk, elkeverjk s kevs vzzel felengedve puhra proljuk. Kzben elksztjk a rizsgombcokat. A rizst kevs olajban megpirtjuk s ktszeres mennyisg forr vzzel felengedjk. Megszzuk, belekeverjk a paradicsom-prt s a kisebb fej vrshagymt. Amikor megftt, kiss kihtjk, belekeverjk a reszelt sajtot s tojs nagysg gombcokat formlunk belle. Zsemlemorzsban megforgatva b, forr olajban kistjk.

 

Fliban slt marhahstekercs sajttal

marhahs

60 dkg

tojs

2 db

olaj

1 cl

Cspspapriks Gcseji csemege sajt

12 dkg

rlt kmnymag

 

pirospaprika

 

majornna

 

rlt bors, s

 

Elksztse:
Az n- s faggymentes, teljesen sovny marhahst apr lyuk darln ledarljuk, kevertlba tesszk s hozzadjuk a tojst. Sval, rlt borssal, majornnval, rlt kmnymaggal fszerezzk. Egynem masszv dolgozzuk. Az aluflit az asztalra tertjk, kevs olajjal megkenjk, rhelyezzk a hst s kb. 1 cm vastag tglalapp formzzuk. Kzepre tesszk a sajtdarabokat, majd roldszeren feltekerjk gy, hogy a sajt a hs kzepbe kerljn. Ezutn a fliba szorosan becsavarjuk. Stlapra helyezzk s kzepes hmrsklet stbe tve 30 percig stjk. Ha elkszlt, kibontjuk az aluflibl s felszeleteljk. Vajas burgonyval vagy burgonyaprvel tlaljuk, de fogyaszthatjuk hidegen is, klnbz saltkkal.

Fstlt hsos gombc Karavn sajtos bundban

zsemle

4 db

tojs

2 db

liszt

20 dkg

vrshagyma

5 dkg

zldpetrezselyem

1/2 cs.

ftt, fstlt marhahs

20 dkg

tejfl

2 dl

Karavn sajt

15 dkg

olaj

 

rlt bors, s

 

Elksztse:
A kockkra vgott s halvny rzsasznre pirtott zsemlbl, a tojsbl, a lisztbl, a vilgosra pirtott vrshagymbl s a zldpetrezselyembl a szoksos mdon zsemlegombcalapot ksztnk. Megszzuk, rlt borssal fszerezzk s hozzkeverjk az apr kockkra vgott ftt, fstlt marhahs felt. A masszbl gombcokat formlunk s enyhn ss vzben kifzzk. Reszelt Karavn sajtba hempergetjk, tlra rendezzk s tejfllel meglocsoljuk. A fstlt hs msik felt kevs olajon megpirtjuk s a gombcok tetejre halmozzuk.

 

Fstlt hsos rakott galuska fstlt sajttal

fstlt hs

30 dkg

liszt

40 dkg

tojs

2 db

zldpetrezselyem

5 dkg

Karavn sajt

20 dkg

tejfl

2 dl

s

 

Elksztse:
A liszthez hozztjk a tojsokat, megszzuk s annyi langyos vizet adunk hozz, hogy kzepesen sr galuskatsztt kapjunk. Ss, forrsban lv vzbe szaggatjuk s kifzzk. Leszrjk, lebltjk, majd kevs forr zsrral elkeverjk. Kzben a nem tl zsros fstlt hst megfzzk s ledarljuk. A galuska egyik felt egy mly tzll tlba tertjk, egyenletesen elosztjuk rajta a darlt hst s rszrjuk a lereszelt sajt felt. A maradk galuskval befedjk, lentjk a simra kevert tejfllel s meghintjk a maradk reszelt sajttal. Forr stben addig stjk, amg a sajt megpirul a tetejn.

 

Gcseji Csemege sajtos gngylt sertsszelet

sertscomb

50 dkg

gpsonka

10 dkg

Natr Gcseji csemege sajt

10 dkg

liszt

5 dkg

tojs

2 db

zsemlemorzsa

12 dkg

olaj

2 dl

rlt bors, s

 

Elksztse:
A sertscombbl ngy egyforma szeletet vgunk. Kiverjk, megszzuk s meghintjk rlt borssal. A sonkt s a sajtot kis kockkra vgjuk, s az elksztett hsokra halmozzuk. Ezutn a hsokat sszegngyljk, hstvel rgztjk, majd lisztbe, felvert tojsba s zsemlemorzsba forgatjuk. B, forr olajban kistjk. A hstt eltvoltjuk s a hsokat les kssel kb. 1 cm vastag szeletekre vgjuk. Hasbburgonyval vagy burgonyaprvel tlaljuk.


Gcseji rakott burgonya sertshssal

sertshs

40 dkg

vrshagyma

10 dkg

zsr

6 dkg

burgonya

80 dkg

fstlt szalonna

5 dkg

ftt tojs

2 db

zldpaprika

10 dkg

paradicsom

10 dkg

Natr Gcseji csemege sajt

20 dkg

tejfl

2 dl

rlt kmny

 

majornna

 

pirospaprika

 

rlt bors, s

 

Elksztse:
A sertshst ledarljuk. A finomra vgott vrshagymt zsrban aranysrgra pirtjuk, hozzadjuk a darlt hst, sval, rlt borssal, rlt kmnymaggal, majornnval zestjk s gyakori kevers mellett lepirtjuk. Megszrjuk pirospaprikval, kevs vizet ntnk hozz s fed alatt puhra proljuk. A burgonyt ss vzben, hjban megfzzk, megtiszttjuk s karikkra vgjuk. A fstlt szalonnt kis kockkra aprtjuk, serpenyben kistjk s a burgonyt hozzadva tforgatjuk. A ftt kemny tojst karikkra vgjuk. Egy tepsit kizsrozunk, az aljra egy sor burgonyt tertnk s a darlt hst egyenletesen elosztjuk rajta. Tetejt bebortjuk a felkarikzott ftt tojssal, a szeletelt zldpaprikval s paradicsommal. A natr Gcseji csemege sajtot kis kockkra vgjuk s egyenletesen eltertjk a rakottas tetejn. Vgl meglocsoljuk tejfllel s megszrjuk pirospaprikval. Elmelegtett stben megstjk.

 

Gombs blszn Pannnia sajttal stve

blszn

60 dkg

olaj

8 cl

vrshagyma

5 dkg

gomba

15 dkg

zldpetrezselyem

1 cs.

liszt

3 dkg

tejszn

1 dl

Pannnia sajt

15 dkg

mustr

 

rlt bors, s

 

Elksztse:
A hrtyjtl megtiszttott blsznt megszrjuk rlt borssal, vkonyan megkenjk mustrral, majd egy ednybe fektetjk s annyi olajat ntnk r, hogy ellepje. Htszekrnybe tesszk, s idnknt megforgatva 2-3 napon keresztl rleljk. Az gy elksztett blsznbl ngy egyforma szeletet vgunk, nagyon gyengn kiverjk s megszzuk. Kevs forr olajban angolosan kistjk. A visszamaradt olajban a kis kockkra vgott vrshagymt vegesre pirtjuk, hozzadjuk a vkonyra felszeletelt gombt, sval, rlt borssal, aprra vgott zldpetrezselyemmel fszerezzk s lepirtjuk. Kevs liszttel megszrjuk, kis ideig tovbb pirtjuk. A tejsznt hozzntve addig keverjk, amg krmszerv vlik, majd levesszk a tzrl. A blsznszeleteket egy tepsibe fektetjk. Tetejkn egyenletesen elosztjuk a ragut, majd mindegyiket befedjk egy-egy sajtszelettel. Forr stben a sajt olvadsig stjk. Prolt rizzsel vagy petrezselymes vajas burgonyval tlaljuk.


Illatos fszeres csirke

csirke

1,2 kg

bazsalikom

liszt

6 dkg

s

olaj

8 cl

 

vrshagyma

12 dkg

 

paradicsompr

4 dkg

 

vargnya gomba

5 dkg

 

fehrbor

2-3 dl

 

zldpetrezselyem

1 cs.

 

tejfl

2 dl

 

sonka

8 dkg

 

Pannnia sajt

12 dkg

 

Elksztse:
A csirkt feldaraboljuk, megmossuk, szrazra itatjuk s beszzuk. Nhny percig llni hagyjuk, majd lisztbe mrtva kevs olajban pirosra stjk. A megslt csirkedarabokat egy tzll tlban szpen sorba rakjuk. A visszamaradt olajban megpirtjuk a finomra vgott vrs-hagymt, beletesszk a paradicsomprt s jl tforrstjuk. Bazsalikommal, vgott zldpetrezselyemmel, felaprtott vargnya gombval fszerezzk s fehrborral felengedjk. Amikor felforrt, a csirkre ntjk s aluflival letakarva, a stben puhra proljuk. Mikor a csirke megpuhult, a flit levesszk s rntjk az aprra vgott sonkval s reszelt sajttal elkevert tejflt. Visszatesszk a stbe s addig stjk, ameddig a tejfl tforrsodik s a sajt megolvad. Prolt rizzsel knljuk.

 

Karavn sajtos rakott makarni virslivel

makarni

40 dkg

virsli

20 dkg

zsr

8 dkg

pirospaprika

3 g

tejfl

3 dl

tojs

2 db

Karavn sajt

15 dkg

rlt bors, s

 

Elksztse:
A makarnit enyhn ss vzben megfzzk, leszrjk, langyos vzzel lebltjk s lecsepegtetjk. A virslit karikkra vgjuk, kevs felhevtett zsrban tpirtjuk s a tzrl levve csipetnyi pirospaprikval elkeverjk. A tejflt kevertlba tesszk, hozzadjuk az egsz tojsokat, sval, rlt borssal zestjk, majd habvervel simra keverjk. Egy tepsit vagy tzll tlat kikennk zsrral, beletertjk a makarni felt, rtesszk a virslit, megszrjuk a reszelt sajt felvel s befedjk a maradk makarnival. A tojssal elkevert tejflt a tszta felletn egyenletesen elkenjk. Rszrjuk a megmaradt reszelt sajtot s mrskelten forr stben ropogs pirosra stjk. Azonnal tlaljuk, frissen a legfinomabb.

 

Mediterrn rntott csirke

csirke

1,2 kg

olaj

3 dl

citrom

1/2 db

zldpetrezselyem

1/2 cs.

liszt

10 dkg

tojs

2 db

Pannnia sajt

10 dkg

zsemlemorzsa

10 dkg

rlt bors, s

 

Elksztse:
Zomncozott vagy porcelnednybe olajat tesznk, citromlvel sszekeverjk, majd sval, rlt borssal, aprra vgott zld-petrezselyemmel fszerezzk. Beletesszk a feldarabolt csirkt s htszekrnyben 4-5 rn keresztl rleljk. Nhnyszor megforgatjuk, hogy a pcl mindenhol egyformn rje. Miutn a pclbl kiemeltk, lecspgtetjk, lisztbe, felvert tojsba s 10 dkg reszelt Pannnia sajttal sszekevert zsemle-morzsba bundzzuk. Felhevtett olajban, mrskelt tzn, lefedve kszre stjk. Kretnek slt hasbburgonyt adunk hozz.


Pannnia sajttal prolt bazsalikomos csirke

csirke

1,2 kg

zsr

8 dkg

liszt

5 dkg

vrshagyma

12 dkg

paradicsompr

3 dkg

fehrbor

2 dl

Pannnia sajt

12 dkg

sonka

10 dkg

tejfl

2 dl

bazsalikom

 

s

 

Elksztse:
A csirkt feldaraboljuk s megszzuk. Egy serpenyben kevs zsrt hevtnk, a lisztbe forgatott csirkedarabokat szp pirosra stjk, majd egy mlyebb tzll tlba helyezzk. A visszamaradt zsrban a finomra vgott vrshagymt megpirtjuk, hozzkeverjk a paradicsomprt, majd a fehrborral s egy kevs vzzel felengedjk. Megszzuk s trt bazsalikommal fszerezzk. Nhny percig forraljuk, majd a csirkre ntjk. Fedvel letakarva, mrskelt tzn addig proljuk, ameddig a csirke megpuhul. Rszrjuk az apr kockkra vgott Pannnia sajtot s sonkt, hozzntjk a tejflt s 2-3 percig forraljuk. Prolt rizzsel s fejes saltval tlaljuk.

 

Pannnia sajttal slt sertsborda gombval

sertskaraj

60 dkg

zsr

5 dkg

liszt

3 dkg

gomba

15 dkg

zldpetrezselyem

1 cs.

vaj

3 dkg

Pannnia sajt

12 dkg

rlt fehr bors, s

 

Elksztse:
A sertskarajt felszeleteljk, a szeleteket kiss kiverjk, megszzuk s rlt fehr borssal meghintjk. Serpenyben kevs zsrt hevtnk s a lisztbe mrtott hsszeleteket pirosra stjk. A gombt megtiszttjuk, megmossuk s vkonyra szeleteljk. A hs stsbl visszamaradt zsrba tesszk s lepirtjuk. Sval, aprra vgott zldpetrezselyemmel fszerezzk. A megsttt hsszeleteket vajjal kikent tzll tlba helyezzk. Elosztjuk rajtuk a pirtott gombt s mindegyiket egy-egy sajtszelettel betakarjuk. Forr stben kszre stjk. Kretnek vajas zldborst adunk mell.

 

Pannnia sajttal tlttt csirkemell

csirkemell

4 db

Pannnia sajt

12 dkg

vaj

6 dkg

liszt

5 dkg

tojs

2 db

zsemlemorzsa

15 dkg

olaj

 

s, szerecsendi

 

Elksztse:
A kicsontozott csirkemellrl a brt eltvoltjuk. Vkony pengj kssel a hs kzepbe beleszrunk s akkora reget vgunk benne, hogy tlthet legyen.
A sajtot lereszeljk s sszegyrjuk a vajjal. Sval s reszelt szerecsendival fszerezzk.
A sajtos tltelket elosztjuk ngy egyenl rszre s a csirkemelleket ezzel betltjk. A nylst hstvel vagy fogvjval betzzk. A hsszeleteket megszzuk, lisztbe, felvert tojsba, zsemlemorzsba bundzzuk. B, forr olajban megstjk. Vajas zldborsval, rizibizivel vagy burgonyaprvel tlaljuk.


Pulykamell velvel s sajttal stve

pulykamell

60 dkg

liszt

4 dkg

vaj

6 dkg

borjvel

20 dkg

vrshagyma

5 dkg

zldpetrezselyem

1 cs.

tojssrgja

2 db

Pannonia sajt

15 dkg

szerecsendi

 

pirospaprika

 

rlt fehr bors

 

rlt bors, s

 

Elksztse:
A pulykamellbl ngy egyforma szeletet vgunk, enyhn kiverjk s megszzuk. Meghintjk rlt fehr borssal, reszelt szerecsendival, majd lisztbe mrtva, kevs felhevtett vajban pirosra stjk. A borj-, vagy sertsvelt hideg vzben ztatjuk, gy a felletn lv hrtyt knnyebben eltvolthatjuk. A hs stsbl visszamaradt vajban kevs finomra vgott, vagy lereszelt vrshagymt pirtunk. Hozzadjuk az aprra vgott velt, sval, rlt borssal, vgott zldpetrezselyemmel fszerezzk s ers tzn, kevergetve megpirtjuk. A tzrl levve hozzkeverjk a tojsok srgit s a hsszeletek tetejn egyenletesen elosztjuk. Egy-egy szelet Pannnia sajttal befedjk, kevs pirospaprikval megszrjuk s elmelegtett stben megstjk. Rizibizivel, vagy gombs rizzsel knljuk.

 

Rntott sertskaraj olaszosan

vrshagyma

15 dkg

olaj

3 dl

paradicsom

40 dkg

paradicsompr

5 dkg

fehrbor

1 dl

sertskaraj

60 dkg

liszt

10 dkg

tojs

2 db

zsemlemorzsa

10 dkg

Pannnia sajt

15 dkg

Reszelt Pannnia sajt

10 dkg

kakukkf, rlt bors, s

 

Elksztse:
Az aprra vgott vrshagymt egy kevs olajban vegesre pirtjuk, beletesszk a negyedekre vgott paradicsomot, sval, rlt borssal zestjk s megproljuk. Ezutn hozzadjuk a paradicsomprt, tforrstjuk s hozzntjk a bort. Kakukkfvel fszerezzk s fedvel letakarva 20-25 percig fzzk. Sr mrtst kapunk. A karajszeleteket kiverjk, lisztbe, tojsba s zsemlemorzsval elkevert reszelt sajtba bundzzuk. B, forr olajban kistjk. Lapos tzll tlba tesszk a megsttt hsszeleteket. Mindegyikre egy szelet sajtot helyeznk s meglocsoljuk a mrtssal. jra sajt, majd mrts kvetkezik. Tetejt megszrjuk reszelt sajttal s elmelegtett stben jl tstjk.


Rozmaringos csirkemell sajttal stve

csirke

1,2 kg

 

olaj

8 cl

 

vrshagyma

15 dkg

 

paradicsompr

5 dkg

 

fehrbor

3 dl

 

liszt

5 dkg

 

gomba

12 dkg

 

Pannnia sajt

15 dkg

 

babrlevl

 

 

rozmaring

 

 

rlt bors, s

     

Kedves Csokoládé kedvelõk! Segítségeteket kérném a kérdõívem kitöltéséhez! Témája a CSOKOLÁDÉ MÁRKÁK! Köszön    *****    Homlokzati hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati hõszigetelését!    *****    * Beugrós munkavállalók éjjel-nappal. * Beugrós munkavállalók éjjel-nappal. * Beugrós munkavállalók éjjel-nappal. *    *****    Elindult a Játék határok nélkül rajongói oldal! Ha te is szeretted a '90-es évek népszerû mûsorát, nézz be ide!    *****    Megjelent a Nintendo Switch 2 és a Mario Kart World! Ennek örömére megújítottam a Hungarian Super Mario Fan Club oldalt.    *****    Homlokzati hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168    *****    A PlayStation 3 átmeneti fiaskója után a PlayStation 4 ismét sikersztori volt. Ha kíváncsi vagy a történetére, katt ide!    *****    A Bakuten!! az egyik leginkább alulértékelt sportanime. Egyedi, mégis csodálatos alkotásról van szó. Itt olvashatsz róla    *****    A PlayStation 3-ra jelentõsen felborultak az erõviszonyok a konzolpiacon. Ha érdekel a PS3 története, akkor kattints ide    *****    Új mese a Mesetárban! Téged is vár, gyere bátran! Mese, mese, meskete - ha nem hiszed, nézz bele!    *****    Az Anya, ha mûvész - Beszélgetés Hernádi Judittal és lányával, Tarján Zsófival - 2025.05.08-án 18:00 -Corinthia Budapest    *****    ✨ Egy receptes gyûjtemény, ahol a lélek is helyet kapott – ismerd meg a „Megóvlak” címû írást!    *****    Hímes tojás, nyuszipár, téged vár a Mesetár! Kukkants be hozzánk!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168    *****    Nagyon ütõs volt a Nintendo Switch 2 Direct! Elemzést a látottakról pedig itt olvashatsz!    *****    Elkészítem születési horoszkópod és ajándék 3 éves elõrejelzésed. Utána szóban minden kérdésedet megbeszéljük! Kattints    *****    Könyves oldal - egy jó könyv, elrepít bárhová - Könyves oldal    *****    20 éve jelent meg a Nintendo DS! Emlékezzünk meg ról, hisz olyan sok szép perccel ajándékozott meg minket a játékaival!    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!