|
Ananászos sajtkrémmel töltött csirkemell tekercs
natúr Medve tömlős sajt
|
20 dkg
|
csirkemell filé
|
4 db
|
ananászbefőtt
|
10 dkg
|
pritamin paprika
|
1 db
|
Petrezselyem zöld
|
1 cs.
|
liszt
|
10 dkg
|
tojás
|
3 db
|
zsemlemorzsa
|
20 dkg
|
olaj
|
|
őrölt fehér bors, só
|
|
Elkészítése:
A csirkemell filéket fólia alatt kiverjük, sóval, borssal ízesítjük és félretesszük. A natúr tömlős sajtot kis kockákra vágott ananásszal, paprikával és finomra vágott petrezselyem zölddel összekeverjük. Az ananászos sajtkrémmel a csirkemell filéket megkenjük, felgöngyöljük és hústűvel megtűzzük. Lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. Bő, forró olajban aranysárgára sütjük, majd a hústűket eltávolítjuk. Burgonyapürével és margarinon párolt zöldségekkel tálaljuk.
Borjúhús rizottó
borjúhús
|
50 dkg
|
zsír
|
10 dkg
|
vöröshagyma
|
5 dkg
|
rizs
|
25 dkg
|
gomba
|
10 dkg
|
zöldpetrezselyem
|
1 cs.
|
zöldborsó
|
10 dkg
|
Pannónia sajt
|
15 dkg
|
őrölt bors, só
|
|
Elkészítése:
A borjúhúst a pörköltnél szokásosnál kisebb kockákra vágjuk. A finomra vágott vöröshagymát a felhevített zsírban aranysárgára pirítjuk , beletesszük a húst, sóval, őrölt borssal ízesítjük és fedővel letakarva, mindig csak kevés vizet aláöntve pároljuk. Közben egy másik edényben a megmosott és lecsurgatott rizst kevés zsíron jól átforrósítjuk. Hozzákeverjük a megtisztított, megmosott, vékony szeletekre vágott gombát és az apróra vágott zöldpetrezselymet, majd az egészet hozzáadjuk a félpuhára párolódott, zsírjára pirult borjúhúshoz. Összekeverjük és forró vízzel felengedjük. A víz a rizs mennyiségének a duplája legyen. Lefedjük és forró sütőben megsütjük. Amikor elkészült, hozzákeverjük a külön megfőzött zöld-borsót és a lereszelt Pannónia sajt felét. A borjúhús rizottót csészébe nyomkodjuk és így borítjuk tálra. Tetejére szórjuk a maradék reszelt sajtot, külön tálban paradicsommártást kínálunk hozzá.
Borjúszelet Dubarry módra
borjúcomb
|
60 dkg
|
szerecsendió
|
vaj
|
8 dkg
|
őrölt fehér bors, só
|
liszt
|
10 dkg
|
|
kelvirág
|
70 dkg
|
|
tej
|
5 dl
|
|
tojássárgája
|
1 db
|
|
tejszín
|
1 dl
|
|
Pannónia sajt
|
15 dkg
|
|
Elkészítése:
A borjúcombból négy egyforma szeletet vágunk, kissé kiverjük, megsózzuk. Mindkét oldalát lisztbe mártva kevés forró zsírban megsütjük és egy kivajazott tepsibe helyezzük. A megtisztított, megmosott kelvirágot enyhén sós vízben puhára főzzük. Leszűrjük, jól lecsepegtetjük és lehűtjük. Mindegyik hússzelet tetejére egy-egy kelvirág halmot teszünk. Közben elkészítjük a gratin mártást. Világos vajas rántást készítünk 5 dkg vajból és ugyanennyi lisztből. Felengedjük a forró tejjel és habverővel sűrű mártássá keverjük. Sóval, reszelt szerecsendióval és őrölt fehér borssal fűszerezzük. A tűzről levéve hozzákeverjük a tojássárgájával elkevert tejszínt és a lereszelt Pannónia sajt felét. A húsra helyezett kelvirágot a mártással leöntjük, tetejét megszórjuk a maradék reszelt sajttal és forró sütőben megsütjük.
Csípőspaprikás Medve sajttal rakott húsos makaróni
makaróni
|
40 dkg
|
vaj
|
5 dkg
|
zsír
|
5 dkg
|
vöröshagyma
|
10 dkg
|
darált sertéshús
|
30 dkg
|
Csípőspaprikás Medve sajt
|
15 dkg
|
tejföl
|
2 dl
|
pirospaprika
|
|
őrölt bors, só
|
|
Elkészítése:
A makarónit sós vízben kifőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük és kevés olvasztott vajjal összekeverjük. Az apróra vágott vöröshagymát zsírban üvegesre pirítjuk, beletesszük a darált sertéshúst, majd egy kevés vizet aláöntve gyorsan elkeverjük. Sóval, pirospaprikával és őrölt borssal fűszerezzük. Fedővel letakarva puhára pároljuk. Egy mély tűzálló tálat kivajazunk, beleöntjük a makaróni felét, rátesszük az apró kockákra vágott csípőpaprikás Medve sajt felét és a darált húst. Ismét sajt, végül makaróni következik. Tetejét leöntjük a tejföllel és közép meleg sütőben megsütjük.
Fűszeres aprópecsenye sajtos rizsgombóccal
szűzpecsenye
|
50 dkg
|
zsír
|
5 dkg
|
vöröshagyma
|
15 dkg
|
fokhagyma
|
2 gerezd
|
gomba
|
15 dkg
|
zöldpetrezselyem
|
1 cs.
|
liszt
|
3 dkg
|
rizs
|
20 dkg
|
olaj
|
3 dl
|
paradicsompüré
|
4 dkg
|
Reszelt Pannónia sajt
|
12 dkg
|
zsemlemorzsa
|
10 dkg
|
őrölt bors, só
|
|
Elkészítése:
A szűzpecsenyét ceruza vastagságú csíkokra vágjuk. Serpenyőben zsírt hevítünk, a finomra vágott vöröshagymát üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a húst. Sóval, őrölt borssal fűszerezzük és erős tűzön pirítjuk. Amikor a hús félig puha, beletesszük a vékony szeletekre vágott gombát, a vágott zöldpetrezselymet és együtt tovább pirítjuk. Liszttel megszórjuk, elkeverjük és kevés vízzel felengedve puhára pároljuk. Közben elkészítjük a rizsgombócokat. A rizst kevés olajban megpirítjuk és kétszeres mennyiségű forró vízzel felengedjük. Megsózzuk, belekeverjük a paradicsom-pürét és a kisebb fej vöröshagymát. Amikor megfőtt, kissé kihűtjük, belekeverjük a reszelt sajtot és tojás nagyságú gombócokat formálunk belőle. Zsemlemorzsában megforgatva bő, forró olajban kisütjük.
Fóliában sült marhahústekercs sajttal
marhahús
|
60 dkg
|
tojás
|
2 db
|
olaj
|
1 cl
|
Csípőspaprikás Göcseji csemege sajt
|
12 dkg
|
őrölt köménymag
|
|
pirospaprika
|
|
majoránna
|
|
őrölt bors, só
|
|
Elkészítése:
Az ín- és faggyúmentes, teljesen sovány marhahúst apró lyukú darálón ledaráljuk, keverőtálba tesszük és hozzáadjuk a tojást. Sóval, őrölt borssal, majoránnával, őrölt köménymaggal fűszerezzük. Egynemű masszává dolgozzuk. Az alufóliát az asztalra terítjük, kevés olajjal megkenjük, ráhelyezzük a húst és kb. 1 cm vastag téglalappá formázzuk. Közepére tesszük a sajtdarabokat, majd roládszerűen feltekerjük úgy, hogy a sajt a hús közepébe kerüljön. Ezután a fóliába szorosan becsavarjuk. Sütőlapra helyezzük és közepes hőmérsékletű sütőbe téve 30 percig sütjük. Ha elkészült, kibontjuk az alufóliából és felszeleteljük. Vajas burgonyával vagy burgonyapürével tálaljuk, de fogyaszthatjuk hidegen is, különböző salátákkal.
Füstölt húsos gombóc Karaván sajtos bundában
zsemle
|
4 db
|
tojás
|
2 db
|
liszt
|
20 dkg
|
vöröshagyma
|
5 dkg
|
zöldpetrezselyem
|
1/2 cs.
|
főtt, füstölt marhahús
|
20 dkg
|
tejföl
|
2 dl
|
Karaván sajt
|
15 dkg
|
olaj
|
|
őrölt bors, só
|
|
Elkészítése:
A kockákra vágott és halvány rózsaszínűre pirított zsemléből, a tojásból, a lisztből, a világosra pirított vöröshagymából és a zöldpetrezselyemből a szokásos módon zsemlegombócalapot készítünk. Megsózzuk, őrölt borssal fűszerezzük és hozzákeverjük az apró kockákra vágott főtt, füstölt marhahús felét. A masszából gombócokat formálunk és enyhén sós vízben kifőzzük. Reszelt Karaván sajtba hempergetjük, tálra rendezzük és tejföllel meglocsoljuk. A füstölt hús másik felét kevés olajon megpirítjuk és a gombócok tetejére halmozzuk.
Füstölt húsos rakott galuska füstölt sajttal
füstölt hús
|
30 dkg
|
liszt
|
40 dkg
|
tojás
|
2 db
|
zöldpetrezselyem
|
5 dkg
|
Karaván sajt
|
20 dkg
|
tejföl
|
2 dl
|
só
|
|
Elkészítése:
A liszthez hozzáütjük a tojásokat, megsózzuk és annyi langyos vizet adunk hozzá, hogy közepesen sűrű galuskatésztát kapjunk. Sós, forrásban lévő vízbe szaggatjuk és kifőzzük. Leszűrjük, leöblítjük, majd kevés forró zsírral elkeverjük. Közben a nem túl zsíros füstölt húst megfőzzük és ledaráljuk. A galuska egyik felét egy mély tűzálló tálba terítjük, egyenletesen elosztjuk rajta a darált húst és rászórjuk a lereszelt sajt felét. A maradék galuskával befedjük, leöntjük a simára kevert tejföllel és meghintjük a maradék reszelt sajttal. Forró sütőben addig sütjük, amíg a sajt megpirul a tetején.
Göcseji Csemege sajtos göngyölt sertésszelet
sertéscomb
|
50 dkg
|
gépsonka
|
10 dkg
|
Natúr Göcseji csemege sajt
|
10 dkg
|
liszt
|
5 dkg
|
tojás
|
2 db
|
zsemlemorzsa
|
12 dkg
|
olaj
|
2 dl
|
őrölt bors, só
|
|
Elkészítése:
A sertéscombból négy egyforma szeletet vágunk. Kiverjük, megsózzuk és meghintjük őrölt borssal. A sonkát és a sajtot kis kockákra vágjuk, és az előkészített húsokra halmozzuk. Ezután a húsokat összegöngyöljük, hústűvel rögzítjük, majd lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. Bő, forró olajban kisütjük. A hústűt eltávolítjuk és a húsokat éles késsel kb. 1 cm vastag szeletekre vágjuk. Hasábburgonyával vagy burgonyapürével tálaljuk.
Göcseji rakott burgonya sertéshússal
sertéshús
|
40 dkg
|
vöröshagyma
|
10 dkg
|
zsír
|
6 dkg
|
burgonya
|
80 dkg
|
füstölt szalonna
|
5 dkg
|
főtt tojás
|
2 db
|
zöldpaprika
|
10 dkg
|
paradicsom
|
10 dkg
|
Natúr Göcseji csemege sajt
|
20 dkg
|
tejföl
|
2 dl
|
őrölt kömény
|
|
majoránna
|
|
pirospaprika
|
|
őrölt bors, só
|
|
Elkészítése:
A sertéshúst ledaráljuk. A finomra vágott vöröshagymát zsírban aranysárgára pirítjuk, hozzáadjuk a darált húst, sóval, őrölt borssal, őrölt köménymaggal, majoránnával ízesítjük és gyakori keverés mellett lepirítjuk. Megszórjuk pirospaprikával, kevés vizet öntünk hozzá és fedő alatt puhára pároljuk. A burgonyát sós vízben, héjában megfőzzük, megtisztítjuk és karikákra vágjuk. A füstölt szalonnát kis kockákra aprítjuk, serpenyőben kisütjük és a burgonyát hozzáadva átforgatjuk. A főtt kemény tojást karikákra vágjuk. Egy tepsit kizsírozunk, az aljára egy sor burgonyát terítünk és a darált húst egyenletesen elosztjuk rajta. Tetejét beborítjuk a felkarikázott főtt tojással, a szeletelt zöldpaprikával és paradicsommal. A natúr Göcseji csemege sajtot kis kockákra vágjuk és egyenletesen elterítjük a rakottas tetején. Végül meglocsoljuk tejföllel és megszórjuk pirospaprikával. Előmelegített sütőben megsütjük.
Gombás bélszín Pannónia sajttal sütve
bélszín
|
60 dkg
|
olaj
|
8 cl
|
vöröshagyma
|
5 dkg
|
gomba
|
15 dkg
|
zöldpetrezselyem
|
1 cs.
|
liszt
|
3 dkg
|
tejszín
|
1 dl
|
Pannónia sajt
|
15 dkg
|
mustár
|
|
őrölt bors, só
|
|
Elkészítése:
A hártyájától megtisztított bélszínt megszórjuk őrölt borssal, vékonyan megkenjük mustárral, majd egy edénybe fektetjük és annyi olajat öntünk rá, hogy ellepje. Hűtőszekrénybe tesszük, és időnként megforgatva 2-3 napon keresztül érleljük. Az így előkészített bélszínből négy egyforma szeletet vágunk, nagyon gyengén kiverjük és megsózzuk. Kevés forró olajban angolosan kisütjük. A visszamaradt olajban a kis kockákra vágott vöröshagymát üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk a vékonyra felszeletelt gombát, sóval, őrölt borssal, apróra vágott zöldpetrezselyemmel fűszerezzük és lepirítjuk. Kevés liszttel megszórjuk, kis ideig tovább pirítjuk. A tejszínt hozzáöntve addig keverjük, amíg krémszerűvé válik, majd levesszük a tűzről. A bélszínszeleteket egy tepsibe fektetjük. Tetejükön egyenletesen elosztjuk a ragut, majd mindegyiket befedjük egy-egy sajtszelettel. Forró sütőben a sajt olvadásáig sütjük. Párolt rizzsel vagy petrezselymes vajas burgonyával tálaljuk.
Illatos fűszeres csirke
csirke
|
1,2 kg
|
bazsalikom
|
liszt
|
6 dkg
|
só
|
olaj
|
8 cl
|
|
vöröshagyma
|
12 dkg
|
|
paradicsompüré
|
4 dkg
|
|
vargánya gomba
|
5 dkg
|
|
fehérbor
|
2-3 dl
|
|
zöldpetrezselyem
|
1 cs.
|
|
tejföl
|
2 dl
|
|
sonka
|
8 dkg
|
|
Pannónia sajt
|
12 dkg
|
|
Elkészítése:
A csirkét feldaraboljuk, megmossuk, szárazra itatjuk és besózzuk. Néhány percig állni hagyjuk, majd lisztbe mártva kevés olajban pirosra sütjük. A megsült csirkedarabokat egy tűzálló tálban szépen sorba rakjuk. A visszamaradt olajban megpirítjuk a finomra vágott vörös-hagymát, beletesszük a paradicsompürét és jól átforrósítjuk. Bazsalikommal, vágott zöldpetrezselyemmel, felaprított vargánya gombával fűszerezzük és fehérborral felengedjük. Amikor felforrt, a csirkére öntjük és alufóliával letakarva, a sütőben puhára pároljuk. Mikor a csirke megpuhult, a fóliát levesszük és ráöntjük az apróra vágott sonkával és reszelt sajttal elkevert tejfölt. Visszatesszük a sütőbe és addig sütjük, ameddig a tejföl átforrósodik és a sajt megolvad. Párolt rizzsel kínáljuk.
Karaván sajtos rakott makaróni virslivel
makaróni
|
40 dkg
|
virsli
|
20 dkg
|
zsír
|
8 dkg
|
pirospaprika
|
3 g
|
tejföl
|
3 dl
|
tojás
|
2 db
|
Karaván sajt
|
15 dkg
|
őrölt bors, só
|
|
Elkészítése:
A makarónit enyhén sós vízben megfőzzük, leszűrjük, langyos vízzel leöblítjük és lecsepegtetjük. A virslit karikákra vágjuk, kevés felhevített zsírban átpirítjuk és a tűzről levéve csipetnyi pirospaprikával elkeverjük. A tejfölt keverőtálba tesszük, hozzáadjuk az egész tojásokat, sóval, őrölt borssal ízesítjük, majd habverővel simára keverjük. Egy tepsit vagy tűzálló tálat kikenünk zsírral, beleterítjük a makaróni felét, rátesszük a virslit, megszórjuk a reszelt sajt felével és befedjük a maradék makarónival. A tojással elkevert tejfölt a tészta felületén egyenletesen elkenjük. Rászórjuk a megmaradt reszelt sajtot és mérsékelten forró sütőben ropogós pirosra sütjük. Azonnal tálaljuk, frissen a legfinomabb.
Mediterrán rántott csirke
csirke
|
1,2 kg
|
olaj
|
3 dl
|
citrom
|
1/2 db
|
zöldpetrezselyem
|
1/2 cs.
|
liszt
|
10 dkg
|
tojás
|
2 db
|
Pannónia sajt
|
10 dkg
|
zsemlemorzsa
|
10 dkg
|
őrölt bors, só
|
|
Elkészítése:
Zománcozott vagy porcelánedénybe olajat teszünk, citromlével összekeverjük, majd sóval, őrölt borssal, apróra vágott zöld-petrezselyemmel fűszerezzük. Beletesszük a feldarabolt csirkét és hűtőszekrényben 4-5 órán keresztül érleljük. Néhányszor megforgatjuk, hogy a páclé mindenhol egyformán érje. Miután a pácléből kiemeltük, lecsöpögtetjük, lisztbe, felvert tojásba és 10 dkg reszelt Pannónia sajttal összekevert zsemle-morzsába bundázzuk. Felhevített olajban, mérsékelt tűzön, lefedve készre sütjük. Köretnek sült hasábburgonyát adunk hozzá.
Pannónia sajttal párolt bazsalikomos csirke
csirke
|
1,2 kg
|
zsír
|
8 dkg
|
liszt
|
5 dkg
|
vöröshagyma
|
12 dkg
|
paradicsompüré
|
3 dkg
|
fehérbor
|
2 dl
|
Pannónia sajt
|
12 dkg
|
sonka
|
10 dkg
|
tejföl
|
2 dl
|
bazsalikom
|
|
só
|
|
Elkészítése:
A csirkét feldaraboljuk és megsózzuk. Egy serpenyőben kevés zsírt hevítünk, a lisztbe forgatott csirkedarabokat szép pirosra sütjük, majd egy mélyebb tűzálló tálba helyezzük. A visszamaradt zsírban a finomra vágott vöröshagymát megpirítjuk, hozzákeverjük a paradicsompürét, majd a fehérborral és egy kevés vízzel felengedjük. Megsózzuk és tört bazsalikommal fűszerezzük. Néhány percig forraljuk, majd a csirkére öntjük. Fedővel letakarva, mérsékelt tűzön addig pároljuk, ameddig a csirke megpuhul. Rászórjuk az apró kockákra vágott Pannónia sajtot és sonkát, hozzáöntjük a tejfölt és 2-3 percig forraljuk. Párolt rizzsel és fejes salátával tálaljuk.
Pannónia sajttal sült sertésborda gombával
sertéskaraj
|
60 dkg
|
zsír
|
5 dkg
|
liszt
|
3 dkg
|
gomba
|
15 dkg
|
zöldpetrezselyem
|
1 cs.
|
vaj
|
3 dkg
|
Pannónia sajt
|
12 dkg
|
őrölt fehér bors, só
|
|
Elkészítése:
A sertéskarajt felszeleteljük, a szeleteket kissé kiverjük, megsózzuk és őrölt fehér borssal meghintjük. Serpenyőben kevés zsírt hevítünk és a lisztbe mártott hússzeleteket pirosra sütjük. A gombát megtisztítjuk, megmossuk és vékonyra szeleteljük. A hús sütéséből visszamaradt zsírba tesszük és lepirítjuk. Sóval, apróra vágott zöldpetrezselyemmel fűszerezzük. A megsütött hússzeleteket vajjal kikent tűzálló tálba helyezzük. Elosztjuk rajtuk a pirított gombát és mindegyiket egy-egy sajtszelettel betakarjuk. Forró sütőben készre sütjük. Köretnek vajas zöldborsót adunk mellé.
Pannónia sajttal töltött csirkemell
csirkemell
|
4 db
|
Pannónia sajt
|
12 dkg
|
vaj
|
6 dkg
|
liszt
|
5 dkg
|
tojás
|
2 db
|
zsemlemorzsa
|
15 dkg
|
olaj
|
|
só, szerecsendió
|
|
Elkészítése:
A kicsontozott csirkemellről a bőrt eltávolítjuk. Vékony pengéjű késsel a hús közepébe beleszúrunk és akkora üreget vágunk benne, hogy tölthető legyen.
A sajtot lereszeljük és összegyúrjuk a vajjal. Sóval és reszelt szerecsendióval fűszerezzük.
A sajtos tölteléket elosztjuk négy egyenlő részre és a csirkemelleket ezzel betöltjük. A nyílást hústűvel vagy fogvájóval betűzzük. A hússzeleteket megsózzuk, lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába bundázzuk. Bő, forró olajban megsütjük. Vajas zöldborsóval, rizibizivel vagy burgonyapürével tálaljuk.
Pulykamell velővel és sajttal sütve
pulykamell
|
60 dkg
|
liszt
|
4 dkg
|
vaj
|
6 dkg
|
borjúvelő
|
20 dkg
|
vöröshagyma
|
5 dkg
|
zöldpetrezselyem
|
1 cs.
|
tojássárgája
|
2 db
|
Pannonia sajt
|
15 dkg
|
szerecsendió
|
|
pirospaprika
|
|
őrölt fehér bors
|
|
őrölt bors, só
|
|
Elkészítése:
A pulykamellből négy egyforma szeletet vágunk, enyhén kiverjük és megsózzuk. Meghintjük őrölt fehér borssal, reszelt szerecsendióval, majd lisztbe mártva, kevés felhevített vajban pirosra sütjük. A borjú-, vagy sertésvelőt hideg vízben áztatjuk, így a felületén lévő hártyát könnyebben eltávolíthatjuk. A hús sütéséből visszamaradt vajban kevés finomra vágott, vagy lereszelt vöröshagymát pirítunk. Hozzáadjuk az apróra vágott velőt, sóval, őrölt borssal, vágott zöldpetrezselyemmel fűszerezzük és erős tűzön, kevergetve megpirítjuk. A tűzről levéve hozzákeverjük a tojások sárgáit és a hússzeletek tetején egyenletesen elosztjuk. Egy-egy szelet Pannónia sajttal befedjük, kevés pirospaprikával megszórjuk és előmelegített sütőben megsütjük. Rizibizivel, vagy gombás rizzsel kínáljuk.
Rántott sertéskaraj olaszosan
vöröshagyma
|
15 dkg
|
olaj
|
3 dl
|
paradicsom
|
40 dkg
|
paradicsompüré
|
5 dkg
|
fehérbor
|
1 dl
|
sertéskaraj
|
60 dkg
|
liszt
|
10 dkg
|
tojás
|
2 db
|
zsemlemorzsa
|
10 dkg
|
Pannónia sajt
|
15 dkg
|
Reszelt Pannónia sajt
|
10 dkg
|
kakukkfű, őrölt bors, só
|
|
Elkészítése:
Az apróra vágott vöröshagymát egy kevés olajban üvegesre pirítjuk, beletesszük a negyedekre vágott paradicsomot, sóval, őrölt borssal ízesítjük és megpároljuk. Ezután hozzáadjuk a paradicsompürét, átforrósítjuk és hozzáöntjük a bort. Kakukkfűvel fűszerezzük és fedővel letakarva 20-25 percig főzzük. Sűrű mártást kapunk. A karajszeleteket kiverjük, lisztbe, tojásba és zsemlemorzsával elkevert reszelt sajtba bundázzuk. Bő, forró olajban kisütjük. Lapos tűzálló tálba tesszük a megsütött hússzeleteket. Mindegyikre egy szelet sajtot helyezünk és meglocsoljuk a mártással. Újra sajt, majd mártás következik. Tetejét megszórjuk reszelt sajttal és előmelegített sütőben jól átsütjük.
Rozmaringos csirkemell sajttal sütve
csirke
|
1,2 kg
|
|
olaj
|
8 cl
|
|
vöröshagyma
|
15 dkg
|
|
paradicsompüré
|
5 dkg
|
|
fehérbor
|
3 dl
|
|
liszt
|
5 dkg
|
|
gomba
|
12 dkg
|
|
Pannónia sajt
|
15 dkg
|
|
babérlevél
|
|
|
rozmaring
|
|
|
őrölt bors, só
|
|
|
|
|
|