frezia
Fzs kezdknek videval
     
.
     

HZI STIK

     

SAJTOS TELEK

     

Sav-bzis egyensly

     

CANDIDSOKNAK !

     
.
     
     
.
Felhasznlnv:

Jelsz:
SgSg
Elfelejtettem a jelszt
     

STIK,desszertek

[140-121] [120-101] [100-81] [80-61] [60-41] [40-21] [20-1]

2013.04.25. 23:31 Idzet
.

Tejsznes sajttorta erdei gymlccsel

Tejsznes sajttorta erdei gymlccsel
Alap:

150 g babapiskta
 125 g vaj

Sajtkrm:
 3x175 g krmsajt
 100 g cukor vagy dest
 300 g joghurt
 250 g habtejszn
 1 cs zselatinpor
  1 citrom leve s hja

Dekorci:

    300 g erdei gymlcs (mlna, eper, fonya stb.)
    2 dl gymlcsszsz
    Elkszts :
A babapisktt trjk morzsra. Keverjk el alaposan az olvasztott vajjal. Nyomkodjuk egy 26 cm-es kivajazott tortaformba, htsk 30 percig.
A krmsajtot, joghurtot keverjk el j krmesre a cukorral vagy destvel, a citrom levvel s reszelt hjval.
 A zselatint ztassuk be kb. 60 ml vzben. Ha megduzzadt, langyostsuk meg, tegynk a krmbl kanalanknt adagolva 2-3 evkanlnyit hozz, keverjk csommentesre, majd gy adjuk gyors kevergets kzben a fellaztott zselatint a krmhez.
 A tejsznt verjk habb, s hogy ne trjn, adjuk ugyancsak a krmhez.
ntsk a krmet a megszilrdult kekszalapra, s legalbb 3-5 ra hosszig htsk t.


2013.04.22. 10:20 Idzet
.

Alms lepny

Hozzvalk: 40 dkg liszt 20 dkg vaj, vagy Rama, 4 evkanl cukor 2 tojs kb. 1 dl tejfl

A tltelkhez: kb. 1 kg almbl cukorral s fahjjal kszlt almapr

Elkszts: A lisztet a vajjal elmorzsoljuk, hozzadjuk a cukrot, a tojsok srgjt, egy csipet st, s annyi tejflt (nem biztos, hogy kell), hogy jl gyrhat tsztnk legyen. Kt cipt formlunk belle, 1/2 rt pihentetjk. Kzben elksztjk az almaprt. Majd az egyik cipt kinyjtjuk, beletesszk az enyhn kivajazott tepsibe, elsimtjuk rajta az almaprt, majd bebortjuk a msik tsztalappal. Tetejt tojsfehrjvel kenjk meg. Kzp meleg stben elbb als, majd fels lngon megstjk. Ha kihlt, felszeleteljk, s vanlis porcukorral megszrjuk.


2013.04.19. 20:49 Idzet
.

MADRTEJ ... Mikrban ksztve ..

Hozzvalk: 1 liter tej 4 db tojs 6 evkanl cukor 1 evkanl vanlis pudingpor 1 teskanl vanliaaroma vagy 1 csomag vanlis cukor

Elkszts:

A 4 tojs srgjt sszekeverem egy mikrzhat tlban 4 evkanl cukorral, 1 evkanl vanlis pudingporral, 1 teskanl vanliaaromval s az 1 liter tejjel. 10-15 percre mikrba teszem, a legnagyobb fokozatra, kb. 8 perc utn megkeverem, ha mr besrsdtt, hamarabb is ki lehet venni. A habhoz a 4 tojs fehrjt robotgppel egy mikrzhat tlban felverem, s amikor mr kemny a hab, 2 evkanl cukrot adok hozz, s azzal tovbb verem. Ha ksz, az egszet beteszem a mirba, a legnagyobb fokozaton 1 percig mikrzom. Ha ksz, evkanllal a srga krmre szaggatom, htbe teszem. Fontos hogy a habot csak akkor verjk fel, amikor mr ksz a krm, mert ha llni hagyjuk, sszeesik. A krm elg sr lesz, aki hgabban szereti, tegyen bele kevesebb pudingport, vagy hgtsa fel tejjel.


2013.03.29. 21:43 Idzet
.

Csokis trgoly
hozzvalk 6 fre
 500 g tr
    100 g kkuszreszelk
    150 g porcukor
    200 g tcsokold
    50 g margarin
A golykat fogpiszklra szrva mrtom a megolvasztott csokoldba, majd azt egy vastagabb hungarocell tblba tzdelem, s gy hagyom megdermedni rajta a csokit. :)
A trt, a kkuszreszelket s a porcukrot jl sszedolgozzuk, majd nhny rra a htszekrnyben pihentetjk.
 Kis golykat formlunk a hideg trmasszbl.
sszeolvasztjuk az tcsokoldt s a margarint, majd a trgolykat egyesvel belemrtjuk, s hagyjuk megdermedni rajtuk a csokoldt.
Kevs kkuszreszelkkel dszthetjk is.


2013.03.28. 22:18 Idzet
.

Gofri

 Hozzvalk (kb. 6 db-hoz)
125 g liszt, 50 g porcukor (n finomtatlan ndcukrot hasznltam), 14 g stpor, 2 db tojs sztvlasztva, 175 g tej, 75 g olvasztott vaj, 1 rd vanlia kikapart magjai

Elkszts:
A lisztet, cukrot, stport keverjk ssze. A tejet keverjk el a tojsokkal s a vanliamagokkal, keverjk hozz az olvasztott vajat, majd adjuk hozz az egszet a szraz alkotrszekhez s keverjk simra.
A tojsok fehrjt verjk kemnyre, majd vatosan forgassuk bele a fenti masszba s sssk ki gofristben.
Tlaljuk gymlcskkel s hzilag ksztett vanliaszsszal.


2013.03.25. 14:17 Idzet
.

Szrt trs stemny ( 25 ' )

 

Hozzvalk:

50 dkg tr

30 dkg liszt

15 dkg cukor

15 dkg vaj

5 dl tej

4 csomag vanlis cukor

2 tojs

fl csomag stpor

A lisztet szrd egy tlba, s add hozz a cukrot s a stport. A vajat felezd meg, s az egyik felvel kend ki a tepsit. ntsd bele a lisztes keverk felt, a tetejre szrd r a villval ttrt trt, illetve a hrom csomag vanlis cukrot. Hintsd r a lisztes egyveleg maradkt, s vgl a vaj msik felt is morzsold r. A tojsokat a megmaradt vanlis cukorral keverd habosra, vegytsd ssze a tejjel, s az egsz masszt locsold a stemny tetejre. A stt melegtsd el 180 fokra, s addig ssd a trst, amg a teteje picit megpirul.


2013.01.26. 14:48 Idzet
.

 Mikrs sti 6 perc alatt


Hozzvalk:
 3 tojs
 3 evkanl vz
 3 evkanl olaj
 6 evkanl cukor
 5 evkanl liszt
 1 evkanl kaka
  1/2 csomag stpor
 lekvr, krm vagy puding
Elkszts:
A hozzvalkat tlba teszem, jl sszekavarom, s 8-10 cm-es mikrs ednybe belentm. Majd 700 Watton 6 percig stm.
Vgl 3 rszre vgom, s megkenem zls szerint lekvrral, krmmel vagy pudinggal.


2013.01.03. 12:53 Idzet
.

Kekszes sti zgerinc formban

 1/2 kg keksz, sszetrni
20 dkg vaj
3 dl tej
20 dkg cukor
2 e.k. liszt
3 e.k. kaka
ezeket sszefzni s rnteni a kekszre , majd formba rakni s a htbe.


2012.12.30. 17:06 Idzet
.

Olasz manduls keksz


Hozzvlk kb. 100 db kekszhez:
    10 dkg Rama
    margarin
    50 dkg liszt
    3 db tojs
    40 dkg cukor
    1 csomag vanlis cukor
    2 evkanl reszelt citromhj
    20 dkg darabosra vgott mandula
    10 dkg egsz mandula
Elkszts:
A lisztbl, a tojsbl, a Rama margarinbl, a cukorbl, a vanlis cukorbl, a citromhjbl s a darabolt mandulbl sima tsztt gyrunk. Ezutn az egsz mandulaszemeket is beledolgozzuk. A tsztt 3 adagra osztjuk, mindegyikbl kb. 3 cm tmrj hengert formlunk, fliba csomagoljuk s 30 percig hideg helyen pihentetjk. A stlapra stpaprt tertnk vagy Rama margarinnal jl kikenjk. A hengereket kivesszk a flibl, a stlapra fektetjk, majd elmelegtett stben, 175 C-on, 15-20 percig stjk. Hagyjuk kihlni, majd kb. 1 cm-es szeletekre vgjuk. A manduls kekszeket ismt a stlapra tesszk s tovbbi 15-20 perc alatt aranybarnra stjk.


2012.12.21. 20:58 Idzet
.

Zserb alaptszta

 

1/2 kg liszt
1 cs stpor
1 tojs
2 ek. pupos cukor
1 mokk.kan. s
1 kis pohr tejfl
20 dg zsr


knny rugalmas tsztt gyrunk,ha kemnynek talljuk tejfllel laztjuk.
2-3 rt pihentetjk nem htben,mert a zsr meg fagy!!!!


2012.11.22. 12:07 Idzet

Birsalmasajt



Elksztsi id: nett 20 perc, brutt msfl ra+1 ht

Alapanyagok:

    birsalma
    cukor zls szerint
    citroml

 

A birsalmkat hjastul, magostul felnegyedelem, kevs vzben 20 perc alatt puhra fzm. Eltvoltom a hjt s a maghzt, leturmixolom. Hozzadom a citromlevet s a cukrot - ez hagyomnyosan a gymlcs slyval megegyez mennyisg, mi ennek a felt hasznltuk - s srn kevergetve, alacsony lngon addig fzm, mg a lbos alja ltszani nem kezd kevers kzben. Stpapros tepsibe (celofnnal blelt kis formkba) rendezem, zls szerint dit, mandult teszek kz, s szraz, hvs helyen egy htig bkn hagyom. Ezutn hnapokig elll - sajttal, saltkba, esetleg slt hsok kenegetsre, mznak, vagy magban nassolnivalnak fogyasztom.


2012.10.04. 09:31 Idzet
.

 Alms pite

Hozzvalk

Tszthoz:

  • 25 dkg margarin
  • 1 tojs
  • 25 dkg finomliszt
  • 25 dkg rtesliszt
  • 3 dkg leszt
  • 8 dkg cukor
  • csipet s
  • 1 dl tejfl

Tltelkhez:

  • 1,5 kg megtiszttott alma
  • kevs citroml
  • 12 dkg cukor
  • 5 dkg mazsola
  • kevs fahj
  • 10 dkg darlt hztartsi keksz

 

Elkszts:

 

  1. Az almt megtiszttjuk, lereszeljk s 10 percig llni hagyjuk, majd kinyomkodjuk a levt s megproljuk. Prols kzben hozzadjuk a cukrot, citromlevet, fahjat s a mazsolt.
  2.  A margarint a liszttel elmorzsoljuk. Az lesztt a tejflben elkeverjk, majd a tojs srgval, cukorral s sval a lisztes keverkhez adjuk. Fl rig pihentetjk.
  3. A tsztt kt rszre osztjuk, az egyiket kinyjtjuk s a tepsi aljra tesszk, rszrjuk a kekszmorzst, rtesszk a prolt almt. A tszta msik felt is kinyjtjuk, s az almra tesszk. A tetejt tojsfehrjvel megkenjk s kssel megszurkljuk. 180 C-on 20-25 percig stjk.


2012.06.27. 09:09 Idzet
.

Grzes alms pite szuper gyorsan

 
Grzes alms pite szuper gyorsan
  • elkszlet:
  • sts:
hozzvalk 4 fre
  • 1 bgre grz
  • 1 bgre liszt
  • 1 bgre kristlycukor
  • 1 kk stpor
  • 250 g kocka margarin
  • 2 db alma
  • rlt fahj, ha szeretjk
 

Hogy a rtegek milyen vastagok, azt majd kitapasztaljtok.... n csak szemre, az als rteg vastagabb, a fels vkonyabb.
Szerintem lehetne ms gymlcsel is csinlni, habr mg nem prblltam.
Tepsi lehet akr tzll jnai is, porceln is, ki mit szeret.
Palacsintval viszont igen. Ott alulra rakom a mr tlttt feltekert palacsintkat, s 1 cm vastagon megszrom a poros keverkkel, majd margarin a tetejre kockzva, mehet a stbe pirulsig.
J tvgyat!

 
elkszts
  1. sszekavarjuk a szraz rszeket: grz, liszt, cukor, stpor.
  2. Tepsit kikenjk, vagy kibleljk paprral, s a keverk porbl szrunk bele 1,5 cm - 2 cm vastagon. Ha a por nem elg, ne szomorkodjunk, kavarjunk mg egy mixet. :)
  3. Rszeleteljk az almt.
  4. Megszrhatjuk fahjjal, cukorral. (n gy szeretem, de nlkle is isteni.)
  5. A maradk port rszrjuk kb. fl cm vastagon.
  6. Ha marad porunk, ne aggdjunk, lehet gyorsan gyrtani az j stit. :)
  7. Margarint rkockzzuk a tetejre (termszetesen ha a tepsi kicsi, mint nekem a kpen, akkor nem tudjuk rkockzni az egsz kockt, mert szni fog a sti a margarinban, de annyit szeleteljnk r, hogy lefedjk a stit a margarinnal.)
  8. Ksz is, mehet a stbe. Halvny srgsbarns a teteje, akkor ksz. :) Gzos stben a ngyesen, az a kzps fokozat, fogalmam sincs, hogy az hny fok, de vlassztok a kzpst. :) J tvgyat!

 


2012.06.26. 07:47 Idzet
.

Tejfls kekszes – sts nlkl

 

Hozzvalk : kb. 40 - 45 dkg hztartsi keksz, 2 db nagy poharas tejfl, 3 csomag vanlis cukor, 9 evkanl kristlycukor, 2 evkanl kakapor

 

Elkszts : az egyik tejflben keverjnk el 4 evkanl cukrot, s 2 vanlis cukrot. A msik tejflben 5 evkanl cukrot, 1 vanlis cukrot, s a kakaport.

20 * 30 cm-es tepsi aljt rakjuk ki keksszel. Simtsuk r a fehr krm 2 / 3 rszt, majd rakjuk ki ismt egy sor keksszel. Erre simtsuk a kakas krm 2 / 3 rszt, majd erre is helyezznk el egy sor kekszet.

A harmadik sor kekszet a ktfle megmaradt krmmel ntsk le, s villval " mrvnyozzuk " be a tetejt.

Helyezzk htbe, s legalbb egy jszakt hagyjuk llni, de akr egy teljes napot is. Ha kellen megpuhult szpen szeletelhet.

Knny nyri finomsg!

 


2012.06.15. 09:21 Idzet
.

Zabkeksz


 
Zabkeksz reggelire
  • elkszlet:
  • sts:
hozzvalk 4 fre
  • 1 pohr (240 ml) liszt
  • 1/2 pohr zabliszt vagy teljes kirls bzaliszt
  • 1/2 pohr bzakorpa
  • 1 1/2 tk stpor
  • 1/2 tk szdabikarbona
  • csipetnyi s
  • 2 ek rlt lenmag vagy szezmmag
  • 1/4 pohr aprra vgott di vagy mandula
  • 55 g olvasztott teavaj
  • 3/4 pohr barna cukor vagy 1/2 pohr fehr cukor
  • 1 tojs
  • 20 dkg ricotta
  • 1/4 tk rlt fahj
  • 1 cs vanlis cukor
  • 1/4 pohr aprra vgott aszalt fge
  • 1/4 pohr aszalt vrsfonya vagy meggy vagy mazsola

Elkszts
  1. A szraz hozzvalkat s a fszereket sszekeverjk.
  2. Kln keverjk ssze a ricottt, a tojst s a vajat.
  3. A ktfle masszt sszekeverjk.
  4. A masszbl 1/4 pohrnyi mrpohr segtsgvel pogcskat formlunk, s stpapirral blelt tepsire tesszk.
  5. Elmelegtett stben megstjk. Kb. 13-15 darab stink lesz.
stsi hfok:
180C

 


2012.05.23. 18:06 Idzet
.

Eper-joghurt fagylalt

 
Eper-joghurt fagylalt
  • elkszlet:
hozzvalk 4 fre
600 g eper
100-125 ml eperszirup
5 ek citroml
300 g joghurt
150 g tejszn
1 cs vanlis cukor

 

Ha nincs fagyigpnk s a mlyhtben fagyasztjuk a fagylaltot, ne felejtsk gyakran tkavargatni, gy megelzzk a jgkristlyok kialakukst.


  1. Az epret megmossuk, leszrtjuk, megtiszttjuk. 500 g epret a sziruppal s citromlvel prstjk. A joghurtot hozzkavarjuk.
  2. A maradk epret apr kockkra vgjuk s az epres-joghurtos masszhoz keverjk.
  3. A tejsznt a vanlis cukorral kemny habb verjk, s vatosan a krmhez forgatjuk.
  4. A masszt fagyasztba tesszk, kzben vatosan tkavarjuk.
  5. Tlals eltt 30 perccel kivesszk a fagyasztbl s gombcokra szedve tlaljuk.

 


2012.04.18. 09:31 Idzet

Fahjas rzsa stemny

Email

 


Ez a rzsa alakra formzott kelt tszta recept igazn elegns pkstemny. Tkletes egy kis eper dzsemmel, s egy bgre tejjel,  kvval reggelire. A receptet Seletye Nomi kldte a 2010.-es nagy kelt tszts receptversenyre. Nomi receptjeit a www.kiskukta.blogspot.com oldalon is megnzhetik.

 

 

Fahjas rzsa stemny recept

Hozzvalk (8 rzshoz): 50 dkg finomliszt, 5 dkg cukor, 5 dkg olvasztott vaj, 190 ml tej, szk fl kk s, 1 tojs, 1,5 kk fahj, 30 gr leszt
+ vaj a szirmok kenshez, egy tojs a kenshez s cukor a szrshoz

A kenyrst stjbe tesszk a tejet, st, olvasztott vajat, tojst.
A lisztet a cukorral, s a fahjjal elkeverjk, majd ezt is az stbe tesszk, vgl rmorzsoljuk az lesztt.
Tszta programon (dought) megdagasztatjuk, majd a kenyrstt kihzzuk az ramforrsbl, fl rt kelni hagyjuk a tsztt benne.
TIPP: Kenyrst gp nlkl hagyomnyosan, kzzel, vagy robotgppel is bedagaszthat a tszta. Ha bedagasztottuk, fedjk le, s meleg helyen kelesszk dupljra.
Ksztsnk el 2 db 12 darabos muffin stt.
Az egyikben 6, a msikban 2 mlyedst vajazzunk ki.
TIPP: Ha nincs 2 muffin stnk, akkor ksztsnk csak 6 rzst, a maradk tsztbl kszthetnk brmi mst, pl. mini kakas csigt. Vagy vrjuk meg, amg kisl az els adag, s sssk meg a maradk kettt is. Fontos, hogy szellsen rakjuk a formba a rzskat, mert kels, s sls kzben nagyon sokat nnek a rzsk.
A megkelt tsztt lisztezett felletre bortjuk, kettosztjuk, majd egyenknt vkonyra (kb 2 mm) kinyjtjuk, majd 5 cm tmrj kr szaggatval szirmokat szaggatunk belle.
Egy rzshoz kb 14-15 szirmot szmoljunk.
A szirmok egyik felt kenjk meg egy kis olvasztott vajjal, hogy megakadlyozzuk a szirmok sszetapadst kels kzben.
A nem vajas rsznl fogva formljuk meg a rzskat, azaz tekergessk egyms kr a szirmokat gy, hogy a vajas rsze legyen a nyl rsz.
Tegyk a ksz rzst muffinst mlyedsbe, nem kell teljesen kitltse, kels kzben jcskn megkel majd.
Kelesszk dupljra, majd kenjk le egy lgyan felvert tojssal, szrjuk meg alaposan cukorral, majd 180 fokra elmelegtett stben sssk meg.
Fahjat lecserlhetjk vanlira, citromhjra, vagy ki mire szeretn.


2012.03.11. 10:17 Idzet
.

Rpatorta pirtott manduladarabokkal

Hozzvalk.

  • 4 db tojs
  • 30 dkg cukor
  • 30 dkg liszt
  • 10 dkg mandula
  • 1 e.kanl stpor
  • 1 t.kanl mz
  • 40 dkg megtiszttott srgarpa
  • 5 dkg mazsola
  • s
  • vanliaaroma

Elkszts:

A  tojsokat a cukor felvel felverjk, majd miutn megntt a massza, hozzadjuk a cukor msik felt is. Hozzadjuk a mzet, stport, mazsolt, st, vanliaaromt, majd jl elkeverjk. A mandult szraz serpenyben megpirtjuk, amint ksz, hozzkeverjk a masszhoz. Vgl beleszitljuk a lisztet s a reszelt srgarpt is belekeverjk. Torta formban 180 fokon 40 percig stjk.

 Mz:

10 dkg sajtkrm 

5 dkg porcukor

1 teskanl vanlis cukor

5 dkg vaj

1 citrom hja

Elksztse

mindent sszekeverek, 30 percet pihentetem,majd a tortra kenem.


2012.03.02. 12:44 Idzet
.

Szaloncukor

Hozzvalk:
10 dkg vaj,

20 dkg tejpor,
½ kg cukor,

5 dkg kakapor,

1 narancs reszelt hja,

5-10 dkg aprtott kandrozott gymlcs,

1 kiskanlnyi rlt szegfszeg.

A vajat s a tejport sszekeverjk egy ednyben, egy msikban a cukrot s a kakaport sszeforraljuk 1 dl vzzel. A kt edny tartalmt sszentjk, hozzadjuk a szegfszeget, a reszelt narancshjat s a kandrozott gymlcst. A kihlt masszbl szaloncukor-golykat formzunk, melyet vgl meghempergetnk kakaporban. Egy jszakra hvs helyre tesszk, hogy jl megdermedjenek, majd sznes paprba csomagoljuk.


2012.02.19. 09:04 Idzet
.

Amerikai fnk stben stve

 

Hozzvalk : 3dl meleg tej,2,5 kiskanl szrtott leszt,1 evkanl vaj,15dk cukor,2db tojs, 60dk liszt,s,1,5dl olvasztott vaj,22dk cukor,2 kiskanl rlt fahj.
Lers : 1dl meleg tejben elkeverjk az lesztt, 1 kiskanl cukrot adunk hozz, majd nhny percig flretesszk, amg a tejben felfut.A maradk tejet sszekeverjk a cukorral, a tojsokkal, s a kevs vajjal. A liszthez egy csipet st adunk, hozzntjk a cukros tojsos tejet, s a felfuttatott lesztt is.A jl sszedolgozott tsztbl nagy cipt formzunk, s hagyjuk dupljra kelni.Ezutn tenyrrel kiss kilaptjuk, kerek, de lapos cipkat formzunk.

Ezek kzept egy kerek keksznyomval tszrjuk, ha nincs ilyen, akkor kb 3cm es likrs pohrral,gy gyr formj lesz. A ksz fnkot kb 30 percig kelni hagyjuk. Elmelegtett stben stpapron 180 fokon kb 10 percig sssk.


[140-121] [120-101] [100-81] [80-61] [60-41] [40-21] [20-1]

     

Kedves Csokoládé kedvelõk! Segítségeteket kérném a kérdõívem kitöltéséhez! Témája a CSOKOLÁDÉ MÁRKÁK! Köszön    *****    Homlokzati hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati hõszigetelését!    *****    * Beugrós munkavállalók éjjel-nappal. * Beugrós munkavállalók éjjel-nappal. * Beugrós munkavállalók éjjel-nappal. *    *****    Elindult a Játék határok nélkül rajongói oldal! Ha te is szeretted a '90-es évek népszerû mûsorát, nézz be ide!    *****    Megjelent a Nintendo Switch 2 és a Mario Kart World! Ennek örömére megújítottam a Hungarian Super Mario Fan Club oldalt.    *****    Homlokzati hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168    *****    A PlayStation 3 átmeneti fiaskója után a PlayStation 4 ismét sikersztori volt. Ha kíváncsi vagy a történetére, katt ide!    *****    A Bakuten!! az egyik leginkább alulértékelt sportanime. Egyedi, mégis csodálatos alkotásról van szó. Itt olvashatsz róla    *****    A PlayStation 3-ra jelentõsen felborultak az erõviszonyok a konzolpiacon. Ha érdekel a PS3 története, akkor kattints ide    *****    Új mese a Mesetárban! Téged is vár, gyere bátran! Mese, mese, meskete - ha nem hiszed, nézz bele!    *****    Az Anya, ha mûvész - Beszélgetés Hernádi Judittal és lányával, Tarján Zsófival - 2025.05.08-án 18:00 -Corinthia Budapest    *****    ✨ Egy receptes gyûjtemény, ahol a lélek is helyet kapott – ismerd meg a „Megóvlak” címû írást!    *****    Hímes tojás, nyuszipár, téged vár a Mesetár! Kukkants be hozzánk!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168    *****    Nagyon ütõs volt a Nintendo Switch 2 Direct! Elemzést a látottakról pedig itt olvashatsz!    *****    Elkészítem születési horoszkópod és ajándék 3 éves elõrejelzésed. Utána szóban minden kérdésedet megbeszéljük! Kattints    *****    Könyves oldal - egy jó könyv, elrepít bárhová - Könyves oldal    *****    20 éve jelent meg a Nintendo DS! Emlékezzünk meg ról, hisz olyan sok szép perccel ajándékozott meg minket a játékaival!    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!